BALIKESİR / BURHANİYE - Bahçelievler İlkokulu

Ock

TECRÜBE PAYLAŞIMI SAATİNDE, OKULUMUZA DAVET EDİLEN ÇEŞİTLİ MESLEKLERE SAHİP VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için düzenlenen "dönem sonu faaliyet haftası" etkinliklerimizi gün gün, etkinlik etkinlik paylaşacağız.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA 4/D SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ, "EŞ ANLAMLILAR TOMBALASI" OYUNU OYNAYARAK, HEM EĞLENDİLER, HEM ÖĞRENDİLER.

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN YARIŞMALAR SONUÇLANDIRILMIŞTIR. ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİELRİZ.

"EN İYİ CÜMLE/AFİŞ-RESİM YARIŞMASI" İLÇE 1. Sİ: AYÇA AYTÜRK ŞAHİN (4/D SINIFI)

"EN İYİ SÖZLÜK TASARLAMA YARIŞMASI" OKUL 1. Sİ: BUĞLEM SAYLAN (4/A SINIFI)

"AYIN DEĞERİ ADALET RESİM YARIŞMASI" OKUL VE İLÇE 1. Sİ: YAĞMUR KURT (2/D SINIFI)

OKUL 2. Sİ: EYLÜL DANIŞ (4/A SINIFI)

OKUL 3. SÜ: İPEK KURS (2/D SINIFI)

Ock

"TRAFİK DEDEKTİFLERİ EĞİTİM PROJESİ" KAPSAMINDA, BURHANİYE TRAFİK BÜRO AMİRLİĞİ TRAFİK POLİS MEMURLARINCA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Okulumuzda halk eğitim merkezi aracılığıyla açılan saz kursumuz

Halk eğitim merkezi tarafından açılan halk oyunları kursumuz